Requal

Requal

Uw Requal Erkend Herstellers

De Requal garagisten kennen perfect hun stiel. Ze bieden u zowel de beste techniek aan als gewaarborgde prestaties, met duidelijke bestekken en gedetailleerde facturen met daar bovenop dienstverlening in de echte zin van het woord.

API

De voornaamste schakel

API is de verdeler in onderdelen van uw Requal garagist. Hij biedt hem toegang tot de grootste voorraad aan onderdelen van grote merken of gelijkwaardige en dit in een recordtijd. Zonder het technisch advies te vergeten bij het kiezen en het in werking stellen van de onderdelen. API staat heel dicht bij uw garagist en is zijn essentiële ondersteuning. Het stelt hem in staat concurrentieel, snel en technologisch vooruitstrevend te zijn.

API

Doyen Auto, een feilloze logistiek

Doyen Auto is de logistieke partner van API en dus van uw Requal garagist. Met meer dan 100.000 referenties op voorraad in de opslagplaatsen van Seneffe, Parijs, Toulouse, Lyon en Nederland, dekt hij meer dan 97% van het Europese wagenpark. Doyen Auto beschikt over een unieke logistieke expertise en over een koopkracht die u als eindklant de garantie biedt op een toegang tot premium kwaliteitsonderdelen aan de beste prijzen.

Onze inzet

Het Requal Charter

Shield

Al onze interventies zijn gewaarborgd.

U bent niet meer gebonden aan uw (merk) concessiehouder voor onderhoud of herstellingen. U bent vrij om bij ons te komen en te genieten van onze service en onze juiste prijzen. Omdat wij volgens de regels van de kunst werken en met onderdelen van origine kwaliteit blijft uw wagen gewaarborgd door de constructeur. Dit is namelijk wettelijk bepaald!

Shield

Wij depanneren U, en niet enkel uw wagen.

Maximale service, minimaal tijdverlies: omdat we weten dat uw tijd kostbaar is en dat u uw wagen dagelijks nodig heeft, engageren wij ons voor een efficiënte en snelle bediening.

Shield

Kwaliteit tegen de beste prijs.

Alle Requal mecaniciens zijn ervaren en recent technisch opgeleid. Onze garages zijn voorzien van de beste uitrustingen om diagnoses en herstellingen te kunnen uitvoeren, maar zonder nutteloze franjes. Dit laat ons toe u voor elke tussenkomst de juiste prijs aan te bieden.

Onze Diensten
Mail Contacteer ons

Onze garages in Belgïe

Ontdek de details van uw Requal Erkend Herstellers bij u in de buurt.

Onze garages
Newsflash icon

Newsflash

Ontvang ons nieuws & handige tips